Author Topic: Evropa (UEFA)  (Read 12057 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Biller

• Cappo di tutti cappi
  • Stile Juve
  • 5456 JB pounds
  • Reputation Power: 13
  • Biller is awe-inspiring!Biller is awe-inspiring!Biller is awe-inspiring!Biller is awe-inspiring!Biller is awe-inspiring!Biller is awe-inspiring!Biller is awe-inspiring!Biller is awe-inspiring!Biller is awe-inspiring!Biller is awe-inspiring!Biller is awe-inspiring!Biller is awe-inspiring!
  • Godina: 17
  • Član od: 25.12.2008
  • «Eleganza, Professionalità e Mentalità vincente»
Re: Evropa (UEFA)
« Reply #105 on: May 30, 2010, 10:38:22 »
Jbg..

Ali ne sumnjam da će dobro organizovati, ako ih ne pretekne smak sveta.  :)
You are not allowed to view links. Register or Login

''Nikada se ne predaj u životu, pošto ne znaš šta te čeka iza ugla'' - Cas Pennant

"Bio je to poseban dan. Posebno i za nas i za Nedveda, ali, nećemo ga  videti više u svlačionici kada počnemo novu sezonu. Zaista mi je jako žao što Pavel Više neće biti na mojoj strani sledeće sezone. Kao i svi veliki igrači završio je i on. Za njega me vežu velike uspomene, dosta pobeda, poraza... Čak smo i u Serie B bili zajedno. Pavelu hvala za sve trenutke koje smo proveli zajedno, čak i one beznačajne, one trenutke koje smo proveli zajedno u ovih osam godina u kojima je za mene predstavljao velikog igrača, ali i čoveka, i prijatelja. Ja sam ponosan što sam igrao sa Pavelom, a ponosan sam i što je u nedelju bio moj kapiten." - Alessandro Del Piero

Offline bianconero_ze

• Moderator
  • Stile Juve
  • 2142 JB pounds
  • Reputation Power: 16
  • bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!
  • Član od: 04.12.2008
  • Forza Motta!
« Reply #106 on: May 30, 2010, 11:45:10 »
Šteta za Italiju... confused

R.I.P. Edmondo Bellan   ▀J▄U▀▄▀V▀E▄N▀▄T▄▀U▄S▀   ░▌D▐▌R▐▌U▐▌G▐▌H▐▌I▐░

Offline stefanjuve

• Moderator
  • Stile Juve
  • 154 JB pounds
  • stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!
  • Član od: 01.08.2007
    • http://www.sebastiangiovinco.smfnew.com/index.php
« Reply #107 on: May 30, 2010, 13:54:37 »
Jbg..

Ali ne sumnjam da će dobro organizovati, ako ih ne pretekne smak sveta.  :)
O5 ti Milose o tim glupostima.. mrg
Juventus je zivot sve drugo su sitnice :bow: :bow:

Forza Juve,forever!

Offline bianconero_ze

• Moderator
  • Stile Juve
  • 2142 JB pounds
  • bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!
  • Član od: 04.12.2008
  • Forza Motta!
« Reply #108 on: May 30, 2010, 13:57:24 »
 lolll lolll

R.I.P. Edmondo Bellan   ▀J▄U▀▄▀V▀E▄N▀▄T▄▀U▄S▀   ░▌D▐▌R▐▌U▐▌G▐▌H▐▌I▐░

Offline Biller

• Cappo di tutti cappi
  • Stile Juve
  • 5456 JB pounds
  • Biller is awe-inspiring!Biller is awe-inspiring!Biller is awe-inspiring!Biller is awe-inspiring!Biller is awe-inspiring!Biller is awe-inspiring!Biller is awe-inspiring!Biller is awe-inspiring!Biller is awe-inspiring!Biller is awe-inspiring!Biller is awe-inspiring!Biller is awe-inspiring!
« Reply #109 on: May 30, 2010, 14:50:25 »
A jbg, Stefane, više izvora je to potvrdilo.  mrg

''Nikada se ne predaj u životu, pošto ne znaš šta te čeka iza ugla'' - Cas Pennant

"Bio je to poseban dan. Posebno i za nas i za Nedveda, ali, nećemo ga  videti više u svlačionici kada počnemo novu sezonu. Zaista mi je jako žao što Pavel Više neće biti na mojoj strani sledeće sezone. Kao i svi veliki igrači završio je i on. Za njega me vežu velike uspomene, dosta pobeda, poraza... Čak smo i u Serie B bili zajedno. Pavelu hvala za sve trenutke koje smo proveli zajedno, čak i one beznačajne, one trenutke koje smo proveli zajedno u ovih osam godina u kojima je za mene predstavljao velikog igrača, ali i čoveka, i prijatelja. Ja sam ponosan što sam igrao sa Pavelom, a ponosan sam i što je u nedelju bio moj kapiten." - Alessandro Del Piero

Offline stefanjuve

• Moderator
  • Stile Juve
  • 154 JB pounds
  • stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!
« Reply #110 on: August 27, 2010, 22:35:53 »
Razbio Atletico intera.. :bow: :bow:

Forza Juve,forever!

Offline Lucky-Luciano Moggi

• Forza Italia e Juventus!
  • Stile Juve
  • 77917 JB pounds
  • Reputation Power: 0
  • Lucky-Luciano Moggi has no influence.
  • Godina: 20
  • Član od: 13.05.2010
  • Forza Juve e Italia!!!
« Reply #111 on: August 27, 2010, 23:00:33 »
Ma ocigledno je bilo vidjeti da inter nije imao snage totalno ne spremni ,nema vise murinha mamicu im jebem :belveder:
Rivoluzione Juve, 100 milioni 0 campioni.

Online markonato

• Stile Juve
  • 2442 JB pounds
  • Reputation Power: 1
  • markonato has no influence.
  • Godina: 22
  • Član od: 26.04.2009
« Reply #112 on: August 27, 2010, 23:04:26 »
There is no  :moumou: and  :dp: will win the scudeto  :#): :agree:

mrg
ABBIAMO VINTO COPPA DEI CAMPIONI - COPPA DELLE COPPA - COPPA UEFA - COPPA INTERCONTINENTALE - SUPERCOPPA - MUNDIALITO PER CLUB. E VINCEREMO TUTTO QUELLO CHE VERRA'

LA NOSTRA STORIA CONTINUA...VINCI SEMPRE PER NIO FORZA JUVE

Offline stefanjuve

• Moderator
  • Stile Juve
  • 154 JB pounds
« Reply #113 on: August 28, 2010, 00:46:14 »
Gotovi su.. :agree:

Forza Juve,forever!

Offline chamyl

• Stile Juve
  • 34312 JB pounds
  • Reputation Power: 9
  • chamyl has great potential!chamyl has great potential!chamyl has great potential!chamyl has great potential!chamyl has great potential!chamyl has great potential!chamyl has great potential!chamyl has great potential!chamyl has great potential!
  • Godina: 26
  • Član od: 05.10.2008
« Reply #114 on: August 28, 2010, 02:21:26 »
Benitez voli da eksperimentise i to se odma vidjelo da nije ni upola onaj inter iz prosle sezone igrao je s tri vezna promijenio formaciju kinter je bio izgubljen nadam se da ce Raffa i dalje nastaviti svoje eksperimente raffa :bow: :bow: mrg

Offline Grande Alex10

• Stile Juve
  • 1801 JB pounds
  • Reputation Power: 5
  • Grande Alex10 is on the verge of being accepted.Grande Alex10 is on the verge of being accepted.Grande Alex10 is on the verge of being accepted.Grande Alex10 is on the verge of being accepted.Grande Alex10 is on the verge of being accepted.
  • Godina: 20
  • Član od: 23.09.2008
« Reply #115 on: August 28, 2010, 10:36:59 »
Aguero  :bow:
"As news it's every bit as startling as snow in Siberia or Paul Gascoigne in rehab, but there you have it: Juventus are champions of Italy, for the 27th time."
.....................................................................
The Guardian, after the Juventus' 27th Italian league title, 12 May 2003.

Offline Biller

• Cappo di tutti cappi
  • Stile Juve
  • 5456 JB pounds
« Reply #116 on: August 28, 2010, 13:28:23 »
Razguziše ih.  :LAYZICK:

Offline Kucin23

• Moderator
  • Stile Juve
  • 205 JB pounds
  • Reputation Power: 7
  • Kucin23 has a powerful will.Kucin23 has a powerful will.Kucin23 has a powerful will.Kucin23 has a powerful will.Kucin23 has a powerful will.Kucin23 has a powerful will.Kucin23 has a powerful will.
  • Godina: 25
  • Član od: 04.03.2009
  • >>TOSE is the BEST<<
« Reply #117 on: August 28, 2010, 14:06:49 »
                                Atletico Madrid osvajač evropskog Superkupa

Utakmica evropskog Superkupa između osvajača Lige prvaka sintera i osvajača Evropa lige Atletico Madrida odigrana je večeras u Monacu, a na kraju je slavio španski predstavnik (0:2) i to golovima Reyesa i Aguera.

Već u prvoj minuti sneijder je pokušao ugroziti gol De Gee, no rezultat je ostao nepromijenjen. Dva minuta kasnije, diego milito je na dodavanje eto'a šutira visoko iznad gola Atletica.

U najmanju ruku sumnjiva situacija u 6. minutu, kada je chivu srušio Aguera pred svojim golom, ali se sudija nije oglasio, iako je možda i mogao?! Atletico je svoju najbolju šansu u prvom poluvremenu propustio u 35. minutu, kada je Aguero sa oko 20-ak metara šutirao preko gola julio cesara.

Do kraja prvog poluvremena, eto'o je pokušao savladao De Geu, ali ponovo neprecizno. Na drugoj strani, velika šansa za Madrižane, ali Aguero se nije snašao. Pokušavao je Reyes u dva navrata, no oba puta iznad gola cesara.

U nastavku je još jednu dobru šansu za Atletico propustio Reyes, kada je sa 15 metara pucao, ali ravno u cesara. sinterova mreža zatresla se u 62. minuti. Reyes se ušetao u šesnaesterac sintera, napravio nekoliko koraka, obišao Maicona i savladao Cesara za veliko slavlje Madrižana.

Par minuta kasnije, Sergio Aguero slabo šutira iz slične pozicije kao kod gola Reyesa. Benitez je, potom, povukao prve poteze. U igru je ubacio pandeva umjesto istrošenog stankovića.

I kada je sinter pokušavao izjednačiti, Atletico je došao do gola s kojim je osigurao naslov Superkupa Evrope. Simao je dodao do Aguera, a ovaj sa par metara olako pogodio mrežu cesara za konačnih 2:0. U finišu je sinter imao priliku smanjiti, kada je pandev oboren u šesnaestercu Atletica.

Ipak, sjajni De Gea je odbranio udarac diega milita.

sinter - Atletico Madrid 0:2 (Reyes 62, Aguero 83)

sinter: julio cesar, maicon, samuel, lucio, chivu, stanković /od 68. pandev/, zanetti, cambiasso, sneijder /od 78. coutinho/, eto'o, milito.

Atletico Madrid: De Gea, Ujfalusi, Perea, Godin, Dominguez, Paulo Assuncao, Reyes /od 69. Merida/, Raul Garcia, Simao, Aguero, Forlan /OD 82. Jurado/.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=SyoZuCqzF0A" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=SyoZuCqzF0A</a>

Offline stefanjuve

• Moderator
  • Stile Juve
  • 154 JB pounds
« Reply #118 on: August 28, 2010, 17:46:01 »
 :bow: :bow:

Forza Juve,forever!

Offline macak

• Il Giornalista
  • Stile Juve
  • 3636 JB pounds
  • Reputation Power: 1
  • macak has no influence.
  • Godina: 22
  • Član od: 12.05.2010
« Reply #119 on: August 28, 2010, 20:57:59 »
 :bow: tup]
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.