Adi: ''Iz Zvezde kreće moj evropski put''
Crvena zvezda u četvrtak uveče postigla konačan dogovor sa reprezentativcem Gane Li Adijem, koji je nešto kasnije potpisao trogodišnji ugovor sa crveno-belima.
Odmah po dolasku u Beograd, Adi se sa beogradskog aerodroma u pratnji svog menadžera Gorana Milovanovića i delegacije crveno-belih uputio u klupske prostorije Crvene zvezde gde je postignut definitivan dogovor, a nešto posle 22 časa reprezentativni štoper Gane obavezao se na trogodišnju vernost klubu sa Marakane.
Adijev menadžer Goran Milovanović potvrdio je da su na stolu imali, između ostalih, i ponudu Partizana, ali da je tamnoputi fudbaler ranije postigao dogovor sa Zvezdom kojim je bio zadovoljan i koji je u četvrtak uveče i ozvaničio.
''Adi mi je rekao da je zadovoljan, a koliko vidim i njegov dosadašnji klub Čelzi. Ostaje samo da se izbori za minutažu u novom klubu'', izjavio je Milovanović.
Sam fudbaler otkrio je svoje impresije po dolasku na Marakanu.
''Čuo sam za Zvezdu još ranije i znam da sam došao u veliki evropski klub. Nisam imao nikakvu dilemu, znam da odavde kreće moj evropski put. Znam i da navijači prave odličnu atmosferu, a na meni je da pomognem Zvezdi da ostvari što bolje rezultate i bude šampion kao i mnogo puta do sada'', izjavio je Adi,