Poll

Moze li C. zvezda da prodje Slovan ?

1.DA
 0 (0%)
2.NE
 0 (0%)

Total Members Voted: 0

Author Topic: FK Crvena Zvezda  (Read 6112 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bianconero_ze

• Moderator
  • Stile Juve
  • 2142 JB pounds
  • Reputation Power: 16
  • bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!bianconero_ze is awe-inspiring!
  • Godina: 17
  • Član od: 04.12.2008
  • Forza Motta!
Re: FK Crvena Zvezda
« Reply #540 on: August 16, 2010, 20:13:29 »
 :)
You are not allowed to view links. Register or Login

R.I.P. Edmondo Bellan   ▀J▄U▀▄▀V▀E▄N▀▄T▄▀U▄S▀   ░▌D▐▌R▐▌U▐▌G▐▌H▐▌I▐░

Offline DjoleKG

• Il Re
  • *
  • 8 JB pounds
  • Reputation Power: 0
  • DjoleKG has no influence.
  • Godina: 16
  • Član od: 30.05.2009
« Reply #541 on: August 23, 2010, 13:11:31 »
2.kolo   Indjija-Crvena Zvezda 0-1

Trifunovic  7min

:nedim:

Offline stefanjuve

• Moderator
  • Stile Juve
  • 154 JB pounds
  • stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!
  • Član od: 01.08.2007
    • http://www.sebastiangiovinco.smfnew.com/index.php
« Reply #542 on: August 23, 2010, 13:12:13 »
Konacno pobeda. :agree:
Juventus je zivot sve drugo su sitnice :bow: :bow:

Forza Juve,forever!

Offline DjoleKG

• Il Re
  • *
  • 8 JB pounds
« Reply #543 on: August 23, 2010, 13:13:29 »
U prvom poluvremenu Zvezda je odlicno igrala ali igra u drugom zabrinjava...

Offline DjoleKG

• Il Re
  • *
  • 8 JB pounds
« Reply #544 on: August 23, 2010, 13:17:21 »
Delije veruju Lukicu

Offline stefanjuve

• Moderator
  • Stile Juve
  • 154 JB pounds
  • stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!stefanjuve is awe-inspiring!
« Reply #545 on: August 28, 2010, 13:35:09 »
Adi: ''Iz Zvezde kreće moj evropski put''

Crvena zvezda u četvrtak uveče postigla konačan dogovor sa reprezentativcem Gane Li Adijem, koji je nešto kasnije potpisao trogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Odmah po dolasku u Beograd, Adi se sa beogradskog aerodroma u pratnji svog menadžera Gorana Milovanovića i delegacije crveno-belih uputio u klupske prostorije Crvene zvezde gde je postignut definitivan dogovor, a nešto posle 22 časa reprezentativni štoper Gane obavezao se na trogodišnju vernost klubu sa Marakane.

Adijev menadžer Goran Milovanović potvrdio je da su na stolu imali, između ostalih, i ponudu Partizana, ali da je tamnoputi fudbaler ranije postigao dogovor sa Zvezdom kojim je bio zadovoljan i koji je u četvrtak uveče i ozvaničio.

''Adi mi je rekao da je zadovoljan, a koliko vidim i njegov dosadašnji klub Čelzi. Ostaje samo da se izbori za minutažu u novom klubu'', izjavio je Milovanović.

Sam fudbaler otkrio je svoje impresije po dolasku na Marakanu.

''Čuo sam za Zvezdu još ranije i znam da sam došao u veliki evropski klub. Nisam imao nikakvu dilemu, znam da odavde kreće moj evropski put. Znam i da navijači prave odličnu atmosferu, a na meni je da pomognem Zvezdi da ostvari što bolje rezultate i bude šampion kao i mnogo puta do sada'', izjavio je Adi,

Forza Juve,forever!

Offline stefanjuve

• Moderator
  • Stile Juve
  • 154 JB pounds
« Reply #546 on: August 28, 2010, 13:35:35 »
Ninković: "Doći ću u Zvezdu, ne znam kada"

Miloš Ninković kaže da će jednog dana doći u Zvezdu. Još uvek ne zna kada će se to desiti.

Srpski reprezentativac za sada nije u prvom planu kod trenera Valerija Gazaeva, pa bi već na zimu mogao da promeni sredinu.

"Do kraja jesenje sezone ostajem u Ukrajini, a što se daljih planova tiče, sve u svoje vreme."

On dodaje da će jednog dana sigurno doći u Crvenu Zvezdu.

"Poznato je da sam veliki zvezdaš, moja želja je da jednog dana obučem njen dres, a kada će se to biti… Sad nije trenutak, ne znam ni kada će doći."

Ninković nije zadovoljan trenutnim statusom u klubu.

"Ne poznajem igrača koji uživa na klupi i zatim se zadovoljava ulascima na teren u drugom poluvremenu. Hoću da igram, to me jedino zanima! U mom kartonu je najviše mečeva u prethodnoj sezoni, šta se ovo dešava?"

Forza Juve,forever!

Offline stefanjuve

• Moderator
  • Stile Juve
  • 154 JB pounds
« Reply #547 on: August 30, 2010, 13:35:26 »
Stamenković pošle suze, Koroman očekuje bolje dane...

Crvena Zvezda zabeležila dve uzastopne pobede. Igrači kažu da su im trijumfi povratili sigurnost.
Koroman crvenazvezdafk.comOgnjen Koroman je uneo dosta živosti u igru Crvene Zvezde nakon što je upao sa klupe, a on kaže da je najvažnije to što su osvojena nova tri boda.

"Utakmica protiv Jagodine je bila poprilično teška. Dosta prilika smo propustili i dobro je što smo na kraju uspeli da pobedimo i pre svega zadržimo koncentraciju nakon njihovog izjednačenja."

Sada će Crveno-beli imati dve nedelje da poprave još neke stvari u igri.

"Imamo vremena da popravimo stvari koje ne štimaju. Ove dve pobede su nam svakako dale sigurnost, koju nameravamo da pokažemo u nastavku prvenstva. Cila nam je da igramo još agresivnije i efektnije."

Stamenkovic velikaSaša Stamenković ističe da je utakmica prošla u znaku Milana Vilotića.

"Naježio sam se kada smo izašli iz svlačionice i uputili se na teren. Suze su mi krenule od onakvog ambijenta. Igrali smo za Vilotu i želeli smo da mu posvetimo pobedu. Malo smo i izgoreli u toj želji, ali dobro se sve završilo. Pobeda je za Vilotu i svaki naredni meč će biti za njega."

Golman Crvene Zvezde dodaje da je zadovoljan novom pobedom.

"Jagodina nas nije iznenadila, jer smo znali da nas očekuje nezgodan protivnik. Dobro smo počeli meč i šteta je što smo se ispromašivali i što nismo već u prvom poluvremenu postigli i drugi gol. U svakom slučaju, najbitnije da smo ga dali i da je on bio dovoljan za nova tri boda."

Forza Juve,forever!

Offline stefanjuve

• Moderator
  • Stile Juve
  • 154 JB pounds
« Reply #548 on: September 03, 2010, 17:36:21 »
Kristić imenovan za šefa struke

U sredu zasedao Upravni odbor Crvene zvezde, posle čega je Aleksandar Kristić i zvanično imenovan za šefa stručnog štaba crveno-belih.

Upravni odbor kluba odao je priznanje Kristiću zbog načina na koji je uspeo da stabilizuje ekipu posle eliminacije iz Evrope, dodajući da se radi o jednom od najboljih i najškolovanijih trenera u Srbiji. Novom treneru Zvezde pružena je puna podrška da nastavi sa radom, od danas u ulozi šefa stručnog štaba.

''Upravni odbor FK Crvena zvezda na sednici koja je održana u sredu 1. septembra 2010. godine u Beogradu doneo je odluku da za šefa stručnog štaba imenuje Aleksandra Kristića.

Aleksandar Kristić je posle ostavke Ratka Dostanića kao vršilac dužnosti vodio prvi tim Crvene zvezde.

Upravni odbor odaje priznanje Aleksandru Kristiću na načinu na koji je uspeo da stabilizuje ekipu posle ispadanja u kvalifikacijama za Ligu Evrope i daje mu punu podršku da nastavi sa radom kao šef stručnog štaba.

Aleksandar Kristić je jedan od najškolovanijih i najboljih mladih srpskih trenera. Školovanje je završio sa najboljim ocenama a poslednjih sedam godina je uspešno radio kao trener klupskih mlađih selekcija, nacionalnih mlađih selekcija, nekoliko seniorskih klubova i kao pomoćnik četvorici prvih trenera u Crvenoj zvezdi.

Aleksandar Kristić je odigrao preko stotinu utakmica u crveno – belom dresu, imao čast da kao igrač i kao trener predstavlja našu zemlju i verujemo da zaslužuje šansu da vodi Crvenu zvezdu kao šef stručnog štaba.

Verujemo da će Aleksandar Kristić sa Zvezdom postići puno uspeha i kao uprava učinićemo sve da on i igrači imaju sve neophodne uslove za nesmetan rad i postizanje  najboljih sportskih rezultata'', ističe se u saopštenju Crvene zvezde, objavljenom na zvaničnom klupskom sajtu.

Forza Juve,forever!

Offline stefanjuve

• Moderator
  • Stile Juve
  • 154 JB pounds
« Reply #549 on: September 03, 2010, 17:37:45 »
Kristić: "Navikao sam da pobeđujem u derbijima"

Uprava Crvene Zvezde ukazala poverenje Aleksandru Kristiću. Mladi stručnjak veruje u ovu ekipu.

Kristić ne smatra da se mnogo toga promenilo sada kada ima ugovor do kraja sezone.

"Kod mene se ništa ne menja, odgovornost je i dalje ista. Jedino što nameće da gledamo malo unapred… A cilj se ne menja, ako ni put kako da dođemo do njega."

On želi da Zvezda bude dominantna na svakoj utakmici.

"Zvezda mora da vrati loptu u svoj posed, odnosno da bude dominantna na terenu. Zvezda jednostavno u našoj ligi mora da diktira igru, da kroz pas dolazi do šansi i golova. I, normalno, da igra agresivno i sa presingom kad nemamo loptu."

Kristić kaže da je navikao da pobeđuje u derbijima.

"Daće Bog da bude lepa utakmica i da pokažemo ko šta zna. Imam naviku da pobeđujem u derbijima, iako sam igrao u periodu kada je Partizan bio veoma jak. Nemam, dakle, kompleks."

Forza Juve,forever!

Offline stefanjuve

• Moderator
  • Stile Juve
  • 154 JB pounds
« Reply #550 on: September 03, 2010, 17:38:22 »
Vilotić: "Hvala Dejanu Stankoviću"

Milan Vilotić juče otputovao u Bolonju, gde će biti podvrgnut hirurškoj intervenciji. Nada se uspešnom oporavku.

Fudbaler Crvene Zvezde kaže da su se prvi znaci pojavili pre nekoliko godina ali da tome nije pridavao velikog značaja.

"Sitni problemi su se pojavili pre nekoliko godina, ali me nisu omeli da igram. I uvek mi se činilo da je to prolazno i da je taj bol posledica nekog jačeg udarca u duelu, pošto je borba za svaku loptu sa napadačima žestoka."

Lekari su posle meča u Smederevu preporučili detaljnu analizu i potpuno mirovanje.

"Urađeni su pregledi do najsitnijeg detalja, snimci… Klub mi je pružio maksimalnu pažnju, a kada smo saznali da je operacija jedini izbor, odmah su povučeni brojni potezi., kako bi se dobilo na vremenu."

StankovicVilotić kaže da mu je Dejan Stanković puno pomogao da ga preko reda prime na kliniku u Bolonji.

"Brzo se odlučilo da je najbolje rešenje odlazak u Bolonju, a tada je na scenu stupio Dejan Stanković. Iskoristio je svoj autoritet i veze, pošto nije lako da se brzo obezbedi mesto za operaciju i lečenje, pošto na tu kliniku dolaze bolesnici sa svih strana sveta."

Njemu predstoji težak period u narednih nekoliko meseci.

"Ovo je moja najvažnija bitka i pozitivno gledam na konačan rasplet. Nije lako, ali verujem da ću posle oporavka ponovo igrati za Zvezdu i uživati u novim zajedničkim uspesima."

Forza Juve,forever!

Offline stefanjuve

• Moderator
  • Stile Juve
  • 154 JB pounds
« Reply #551 on: September 03, 2010, 17:39:01 »
Ohrabrujuće vesti iz Bolonje

Milan Vilotić u sredu uveče doputovao u Bolonju, gde je smešten u bolnicu ''Ricoli'' i gde će u petak biti operisan. Rezultati preliminarnih pregleda ohrabrujući, saznaje B92.

Vilotića je po dolasku u bolnicu lično primio direktor klinike ortopedije, traumatologije i onkologije 4, profesor Mario Merkuri koji će u petak predvoditi tim hirurga koji će operisati fudbalera Crvene zvezde.

Posle prijema i smeštaja u luksuzni apartman, Vilotić je obavio sve neophodne lekarske preglede i pripremu za hirurški zahvat.

Prema saznanjima B92, preliminarni pregledi u Bolonji doneli su prilično ohrabrujuće rezultate. Prema tim rezultatima, Vilotić nije životno ugrožen, ali je operacija ipak neophodna.

Forza Juve,forever!

Offline necro_89

• Il Re
  • *
  • 306 JB pounds
  • necro_89 has no influence.
  • Član od: 09.08.2010
« Reply #552 on: September 03, 2010, 18:07:29 »
Napred Vilota tup] tup] tup]

Offline stefanjuve

• Moderator
  • Stile Juve
  • 154 JB pounds
« Reply #553 on: September 06, 2010, 19:23:28 »
Vilotić operisan u Bolonji

Forza Juve,forever!

Offline stefanjuve

• Moderator
  • Stile Juve
  • 154 JB pounds
« Reply #554 on: September 06, 2010, 19:24:33 »
Kaluđerović: ''U Zvezdi je mnogo teže igrati nego u Radu''

Mladi napadač priznaje da je po dolasku u Zvezdu očekivao da će se u novom klubu mnogo lakše upisivati u strelce nego dok je igrao na Banjici. Sada tvrdi da je koliko lepo, toliko i teško nositi Zvezdin dres.

Dve utakmice u dresu Crvene zvezde bile su dovoljne Andriji Kaluđeroviću da napravi paralelu između nastupa u ekipi Rada i sada u Zvezdi. On je u prvi plan izneo mnogo veći psihološki pritisak koji postoji u klubu kao što je Zvezda, nego u nekom manjem, poput Rada.

''Posle 180 minuta svestan sam koliko je teže igrati u Zvezdi i postizati golove nego u Radu. Razlog za to je ogroman psihološki pritisak kome je svaki igrač izložen, pogotovo kada klubu ne ide kako treba.

Lično, nemam problem sa izdržavanjem tog pritiska, ali Zvezdin dres ima posebnu težinu. Koliko ga je lepo obući, možda je još teže nositi to breme odgovornosti''
, ističe Kaluđerović.

Ipak, Kaluđerović je optimista kad je nastavak sezone u pitanju.

''Mislim da smo krenuli uzlaznom putanjom i uveren sam da ćemo iz dana u dan igrati sve bolje. Stabilizovali smo se, digli glave i cilj nam je i dalje titula. Da bismo je na kraju i osvojili, moraćemo da prolijemo i poslednju kap znoja'', poručuje Kaluđerović.

Forza Juve,forever!